• + 08-615 09 06
  • info@slussenstrafikskola.se

Att köra hos oss

Att köra hos oss

Undervisning 

Vår målsättning på Slussens Trafikskola är att du ska få så effektiva körlektioner som möjligt, så att du snabbt och säkert ska kunna nå ditt mål.
Med vår pedagogik kommer vi att anpassa undervisningen utifrån dig och vad du redan kan. Vårt fokus är att Du ska bli en bra och säker bilförare, vi jobbar i din takt och efter hur du lär dig.

Övningskör du hemma?

Din handledare får mer än gärna följa med på en eller fler körlektion, det kan underlätta för dig att vi jobbar tillsammans. Din körkortsutbildning blir både effektiv och billigare om du har möjligheten att mängdträna hemma.

Digitalt bokningsystem och ditt personliga utbildningskort 

Elevcentralen är en app du enkelt laddar hem, där kan du följa din utvecklingsplan, av- och boka på dina lektioner. Köper du våra web-tester så har du hela din körkortsutbildning på samma plats , enkelt, överskådligt och praktiskt. Du får en personlig inloggning från oss på Slussens Trafikskola efter din första lektion.

Testlektion

Vi rekommenderar alla våra kunder börja med en testlektion ett bra erbjudande som gäller ny kund en gång. Viktigt att du känner att du trivs hos oss.

Utbildningskontroll

Inför dina kommande prov, så vill vi för din skulle fastställa att du är redo. En utbildningskontroll görs med en annan lärare, en ”mini uppkörning” 70 min. Tanken är att du ska bli lite nervös som du antagligen kommer att vara på det riktiga körprovet. I samband med den får du även göra ett teoritest på 70 frågor/50 min här på skolan så vi får se att du även ligger i fas med den för kommande kunskapsprov.

Våra bilar 

Vi kör VW T-Roc, vi har både manuell och automatväxlade bilar. Vi utbildar även i B96/BE.

Alkolås

Vi har alkolås installerat på körskolan, vilket innebär att du måste blåsa innan varje körtillfälle. Vi har nolltolerans på vår trafikskola, så skulle du blåsa negativt så får du EJ köra, men blir debiterad för hela körlektionen.
Ett munstycke ingår på din första körlektion som du sedan ska ta med till varje körlektion Glömt/borttappat rör debiteras med 20:-

Våra avbokningsregler

Avbokning ska ske senast kl: 13.00 dagen innan bokad körlektion/kurs, annars debiteras fullt pris. Håll koll på vilka tider Du bokat!
Avbokning kan ske via elevcentralen, mejl, sms eller meddelande via Slussens Trafikskolas facebook!

Betalning

1. Kort betalning på plats i receptionen (ej kontanter)
2. Via Elevcentralen ”Ladda ditt elevsaldo” Vill du köpa ett körpaket? Titta under fliken ”Priser” och ladda ner den summan på det körpaket du vill ha så dras din rabatt efter varje körtillfälle, elevcentralen känner inte av våra rabatter. Gäller även om du väljer att betala in via bankgiro.
3. Bankgironummer: 588-9100 på meddelande skriver du ditt namn
4. Swish: 123 074 8129
5. Delbetalning upp till 24 månader räntefritt i samarbete med Resurs Bank ansökan görs i reception med Marita.
Beviljande av konto föregås av sedvanlig kreditprövning enligt lag.
Huvudkrav: Fast anställning i minst 6 månader. Sökande måste vara minst 18 år. Inga betalningsanmärkningar.

Vid köp av något av våra paketlösningar är det förskottsbetalning och de gäller i ett år från inköpsdagen

Vårt org.nr: 556865-7364