• + 08-615 09 06
  • info@slussenstrafikskola.se

Testlektion

Testlektion

Välkommen till oss!

Vill du ha en mer effektiv utbildning? Automat först – Sen växel

Lär dig växla i slutet på din utbildning, du lär dig snabbare och där har du vinsten, det blir billigare. Intresserad? Prata med oss i personalen.

Vi erbjuder alla våra nya kunder för B-behörighet en lektion med kraftig rabatt ”testlektion”650kr/70min (den gäller ny kund 1 gång) Den är till för dig, det är viktigt att du väljer en trafikskola där du känner att du trivs, det är viktigt för att inlärningsprocessen ska ha så bra förutsättning som möjligt. Vi får chansen att se vad just du kan och hjälpa dig med en plan till ditt mål Körkort. Här fokuserar vi i första hand på dina grunderna i utbildningen. Det spelar ingen roll om det är första gången du ska sätta dig bakom ratten eller om du har mer erfarenhet, vi fångar upp dig just där DU befinner dig i din utbildning och jobbar efter dina förutsättningar.

Ska du snart ha ditt körprov och vill veta hur du ligger till? Då lägger vi upp testlektionen som en ”mini uppkörning” och du kan öva mer hemma på dina eventuella brister eller ta någon lektion till hos oss. 

OBS! Du måste ha ett giltigt körkortstillstånd innan du bokar din testlektion, det kan du ansöka om hos Transportstyrelsen.


Vår målsättning på Slussens Trafikskola är att du ska få så effektiva körlektioner som möjligt, så att du snabbt och säkert ska kunna nå ditt mål körkortet. Vi hjälper dig med hela din körkortsutbildning, från start till mål. Vår fokus är att du ska bli en säker förare och ska klara dig på egna ben när du har nåt ditt mål Körkort.

BOKA HÄR